5 Adımda Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

Gmail hesabı nasıl silinir adım adım anlatalım. Gmail hesabınızı nasıl sileceğinizi öğrenmek istiyorsanız, doğru yere geldiniz.

İster yeni bir hesap açın, isterse sadece farklı bir e-posta hizmetine geçmek isteyin, bunun nasıl yapılacağı ile ilgili tüm ayrıntılara sahibiz. Bu da çok kolaydır ve bunu Google hesabınızı tamamen kaldırmadan yapabilirsiniz.

5 Adımda Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

Bir Gmail hesabını silerken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç nokta vardır. Gmail hesabınızı sildiğinizde, içerdiği tüm e-postalar kesinlikle silinecek olsa da, bu e-postalar Google tarafından hemen silinmeyebilir.

Daha sonra Gmail hesabınızı açık tutmaya karar verirseniz, hesabı geri alabilirsiniz. İkincisi, güvenlikle ilgili endişeleriniz varsa, hesabınızı sildikten sonra Google bu hesabı kimsenin kullanmasına izin vermez.

f:id:interbilgi:20200119221249j:plain

5 Adımda Gmail Hesabı Nasıl Silinir?

Dolayısıyla, bu Gmail adresini kullanan başka biri için endişelenmenize gerek yok. Gmail hesabınızı silmeye başlamadan önce, e-posta hesabınızdaki tüm bilgileri indirmeniz gerekir. Aksi takdirde, veriler kaybolduğunda sonsuza kadar kaybolacaktır.

Gmail hesabı nasıl silinir konusunda asıl bilinmesi gereken Gmail hesabınızı silme işlemi kullandığınız cihaza göre değişir. Bu nedenle, Android ve iOS cihazlar için talimatlar sağladık.

Okumaya Devam Et: https://interbilgi.com/5-adimda-gmail-hesabi-nasil-silinir/