Bahçeşehir Halı Yıkama

Bahçeşehir halı yıkama fabrikası, uzun yıllardır profesyonel olarak halı, koltuk, yatak yıkama hizmetleri sunar. Teklif almak için hemen bize ulaşın!

Bahçeşehir Halı Yıkama

Bahçeşehir Halı Yıkama

Türk kültürünün parçalarından birisi olan halılar evlerimiz için vazgeçilmez eşyaların  başında gelmektedir. Hatta kültürümüzde o kadar yer etmişler ki zaten dünyada bilinen ilk halı da Orta Asya Türkler’i tarafından dokunmuştur. Ev dekorasyonumuzun önemli bir parçası olan halılarımız zamanla kirlenip, tüylerinin arasında mikrop, bakteri ve küf oluşumuna sebep olabilmektedir.

Bahçeşehir Halı Yıkama Fabrikası

Bahçeşehir Halı Yıkama olarak, Bahçeşehir bölgesinde ikamet eden insanlara halı temizliğinde üstün kaliteyi sunmaktadır.

Yıkama işlemi hakkında merak ettikleriniz için Halı Yıkama içeriğimize göz atabilirsiniz.

Merkezimize getirilen halınızın yıkama aşamaları aşağıdaki gibidir.

1.Toz Alma

Merkezimize getirilen halılarınız, öncelikle cins ve özelliklerine göre ayrıştırılır. Tam hijyen sağlayabilmek adına toz alma makinesinde çırpma işlemi ile halınızın derinine işlemiş toz ve akarlardan arındırılması sağlanır. İşletmemizde istisnasız her halı toz alma işlemine tabi tutulur.

2.Yıkama İşlemi

Tozlarından arındırılarak yıkama işlemine uygun hale getirilen halılar, tam otomatik halı yıkama makinelerinde yıkama işlemine alınır. Halılarınız kimyasal katkı maddeleri olmayan şampuanlar ile yıkanır.

Halının derinine nüfuz eden kirler, toplam 10 adet fırça ile fırçalanarak tüm kirlerinden arındırılır. Durulama işleminin ardından halı sıkma makinasında sıkılır.

Suyundan arındırılan Halı, Kalite Kontrol Masasında; leke ve temizliği yönünden kontrol edilir. Kontrolden geçmeyen halılar için yeniden yıkama işlemi uygulanır.