Beylikdüzü Halı Yıkama

Beylikdüzü halı yıkama fabrikası, Hedef halı yıkama uzun yıllardır koltuk yatak yıkama hizmetleri sunmaktadır. Teklif almak için hemen bize ulaşın!

 

Beylikdüzü Halı Yıkama

Beylikdüzü Halı Yıkama

Beylikdüzü Halı Yıkama Hizmetleri

Beylikdüzü halı yıkama hizmetleri olarak biliriz ki evlerimizin vazgeçilmez eşyaları arasında bulunan halılarımız, zamanla toz ve kirlerin birikmesi sonucunda yıkanmak zorunda kalır. Halılarımızın temizliği hem kendimiz hem de aile bireylerimiz için çok önemlidir. Özellikle evcil hayvanımız varsa halılarımızın yıkama sıklığı normalinden daha fazla olacaktır.

Peki halı yıkamak kolay bir iş midir? Oldukça meşakkatli ve yorucu bir iş olan halı yıkama işlemi için oturduğunuz bölgedeki profesyonel halı yıkama merkezlerinden destek alabilirsiniz. Beylikdüzü halı yıkama merkezi de bunlardan birisidir. Kurumsal bir yapıya sahip olan Hedef Halı Yıkama bünyesinde hizmet veren Hedef Beylikdüzü Halı Yıkama merkezimiz sizlere her an mükemmel hizmet sunmaya hazırıdır.

Halılarımızı derinlemesine temizlemek ve halının cinsine göre yıkama şeklini belirlemek evlerimizde kolayca yapabileceğimiz işlemler değildir. Profesyonel ekipler tarafından halının cinsine göre uygun yıkama yöntemi belirlenerek, halıya zarar vermeden, deforme etmeden bu işlemi yapacak olan profesyonel ekip Beylikdüzü halı yıkama merkezimizde her an hazırdır.

Merkezimize getirilen halınızın yıkama aşamaları aşağıdaki gibidir.

Toz Alma

Merkezimize getirilen halılarınız, öncelikle cins ve özelliklerine göre ayrıştırılır. Tam hijyen sağlayabilmek adına toz alma makinesinde çırpma işlemi ile halınızın derinine işlemiş toz ve akarlardan arındırılması sağlanır. İşletmemizde istisnasız her halı toz alma işlemine tabi tutulur.

Yıkama İşlemi

Tozlarından arındırılarak yıkama işlemine uygun hale getirilen halılar, tam otomatik halı yıkama makinelerinde yıkama işlemine alınır. Halılarınız kimyasal katkı maddeleri olmayan şampuanlar ile yıkanır.

Halının derinine nüfuz eden kirler, toplam 10 adet fırça ile fırçalanarak tüm kirlerinden arındırılır. Durulama işleminin ardından halı sıkma makinasında sıkılır. Suyundan arındırılan Halı, Kalite Kontrol Masasında; leke ve temizliği yönünden kontrol edilir. Kontrolden geçmeyen halılar için yeniden yıkama işlemi uygulanır.

Paketleme

Kurutma işlemi tamamlanan halılarınız, son kontrolden geçtikten sonra parfümleme ve paketleme işlemi yapılarak teslime hazır hale getirilir. Astım, alerji gibi hastalıklarınız varsa kayıt oluşturma aşamasında not düşülmesini rica ederseniz yıkama sürecinde bu hassasiyet personelimiz tarafından gösterilir.

Teslim

Teslime hazır olan halılarınız servis elemanlarımız tarafından servis aracına yüklenir. Fiyat bilgisinin de içinde olduğu teslimat mesajı sisteme kayıtlı cep telefonuna gönderilir. Böylece kapıda sürpriz bir ödeme ile karşılaşmazsınız. Teslimat saatiyle alakalı servis elemanlarımız tarafından aranırsınız. Toz alma, yıkama, kurutma ve paketleme gibi tüm yıkama aşamaları tamamlanan halılarınız hijyenik bir şekilde sizlere teslim edilir.

Okumaya Devam Et : https://www.hedefhaliyikama.com.tr/beylikduzu-hali-yikama/