Küçükçekmece Halı Yıkama

Küçükçekmece halı yıkama fabrikası, uzun yıllardır profesyonel olarak halı, koltuk, yatak yıkama hizmetleri sunar. Teklif almak için hemen bize ulaşın!

Küçükçekmece Halı Yıkama Fabrikası

Koltuk yıkama, yerinde halı yıkama, stor perde yıkama, yorgan battaniye yıkamalarınız için ücretsiz servisimizden faydalanabilirsiniz.

Hedef Halı Yıkama’nın Küçükçekmece ilçesi Mahalle ve semtlerine hergün ücretsiz alım ve teslim hizmeti verilmektedir. Küçükçekmece halı yıkama olarak servis hizmeti verilen bölgeleri içeren listemiz aşağıdadır.

Küçükçekmece Halı Yıkama

Küçükçekmece Halı Yıkama

Küçükçekmece Halı Yıkama, Beşyol halı Yıkama, Cennet halı Yıkama, Halkalı Halı Yıkama, Kanarya halı Yıkama, Sefaköy Halı Yıkama, Yarımburgaz Halı Yıkama, Yeşilova Halı Yıkama, Altınşehir Halı Yıkama, Bayramtepe Halı Yıkama, Güvercintepe Halı Yıkama,

Halı yıkama içeriğimizi inceleyerek hizmetimiz hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Merkezimize getirilen halınızın yıkama aşamaları aşağıdaki gibidir.

Toz Alma

Merkezimize getirilen halılarınız, öncelikle cins ve özelliklerine göre ayrıştırılır. Tam hijyen sağlayabilmek adına toz alma makinesinde çırpma işlemi ile halınızın derinine işlemiş toz ve akarlardan arındırılması sağlanır. İşletmemizde istisnasız her halı toz alma işlemine tabi tutulur.

Yıkama İşlemi

Tozlarından arındırılarak yıkama işlemine uygun hale getirilen halılar, tam otomatik halı yıkama makinelerinde yıkama işlemine alınır. Halılarınız kimyasal katkı maddeleri olmayan şampuanlar ile yıkanır.

Halının derinine nüfuz eden kirler, toplam 10 adet fırça ile fırçalanarak tüm kirlerinden arındırılır. Durulama işleminin ardından halı sıkma makinasında sıkılır. Suyundan arındırılan Halı, Kalite Kontrol Masasında; leke ve temizliği yönünden kontrol edilir. Kontrolden geçmeyen halılar için yeniden yıkama işlemi uygulanır.

Kurutma İşlemi

Yıkama sonrası tamamen kapalı ve yalıtımlı ortamda klima teknolojisi ile kurutulur. Dolayısıyla, mevsimsel hava değişimleri yıkama gün ve süresini etkilemez.

Okumaya Devam Et: https://www.hedefhaliyikama.com.tr/kucukcekmece-hali-yikama/