Otomatik Kepenk Güç Kaynağı

Elektrik ile çalışan ve kişinin kumanda ile açıp kapatabildiği elektrikli kepenk sistemleri oldukça popüler olunca yanında bir gereksinim daha doğmuştur Otomatik Kepenk Güç Kaynağı gibi.

 

f:id:interbilgi:20201111041957j:plain

Otomatik Kepenk Güç Kaynağı

7/24 Otomatik Kepenk UPS Güç Kaynağı hakkında bilgi almak ve satın almak için iletişim numaramız 0551 147 0810
Şebeke elektriği olmadan güç sağlamanın yanı sıra, UPS cihazları da ani yükselmelere, dalgalanmalara, kesintilere ve EMI gürültüsüne karşı koruma sağlar.

Panjur enerji kaynağı, elektrik kesintilerinde size açma kapama desteği sağlamaktadır. 1000-2000 W Otomatik kepenk UPS güç kaynağı fiyatları için bizi arayabilirsiniz!

1000 – 1700 W Otomatik Kepenk UPS Güç Kaynakları

Kepenk UPS ya da otomatik UPS kepenk güç kaynağı ups adı verilen sistemler panjurların elektrik kesintisi gibi durumlarda açılmamasının önüne geçmek için dizayn edilen, modeline göre 100 saate kadar elektriksiz ortamda çalışabilen ve mağaza önündeki kepenklerin açılıp kapanmasını sağlayan sistemlerdir.

Kepenk UPS Sistemleri (Kesintisiz Güç Kaynağı Sistemleri), özellikle kepenk motorları için tasarlanmıştır ve herhangi bir panjur motorunu kolayca çalıştırabilir. Kepenklerde kullanılan kepenk UPS Sisteminin en belirgin işlevi 50-100 saat bekleme süresine sahip olmalarıdır.

Elektrik kesintisi durumunda, güven duyduğunuz güvenlik ve rahatlığı sağlamak için garaj kapınıza veya kapı açıcıya güvenebilirsiniz. Bu akıllı sistem güç kesildiğinde kendiliğinden olarak açılır ve şebeke gücü geri geldiğinde otomatik olarak şarj olur.

Ayrıca santral motor ve tüp motoru çalıştırabilecek kapasitede güce sahiptir.

Okumaya Devam Et: https://www.korkutlarkepenk.com/otomatik-kepenk-guc-kaynagi/