Yıkmaksan Bina Yıkımı Hizmetleri

Yıkmaksan Bina Yıkımı Hizmetleri

Yıkmaksan, İstanbul'da bina yıkımı hizmeti sağlayan bağımsız özel inşaat şirketi kuruluşudur.

Yıkmaksan, 1997’den bu yana İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye'de müşterilerini memnun eden bina yıkımı konusunda birinci sınıf, tam hizmetli bir yıkım şirketidir. İstediğiniz gibi. Endüstriyel binaların tehlikeli malzemelerle inşa edilmesinden, dar şehir merkezlerinden ticari binaların çıkarılmasına kadar en güvenli ve en kaliteli yıkım hizmetlerini sunduğumuz için kendimizle gurur duyuyoruz.


Tamamen lisanslı, gümrüklü ve sigortalı Yıkmaksan bina yıkım şirketi olmasının yanı sıra, Elder Yıkım birkaç batı eyaletinde de aynı güvenceye sahip. Ayrıca İlişkili Genel Müteahhitler gibi profesyonel kuruluşlarda aktif üyeleriz.

f:id:interbilgi:20190910061027j:plain

Yıkmaksan Bina Yıkımı Hizmetleri
Görevimiz

Yıkım sürecini stressiz, herkes için daha güvenli ve çevre için daha iyi hale getiren kapsamlı hizmetler sunan müşterilerimize her gün sektörümüzde saygın bir lider olarak saygınlığımızı sürdürüyoruz. Çalışanların saygı duyulduğu ve öğrenme için hiç bitmeyen bir susuzluğa yakalandığı profesyonel bir iş kültürünü benimsiyoruz. İnşaat öncesi tecrübesini müşterilerimiz ve çevre için mümkün olduğunca acısız yapmaktan kendimizi sorumlu tutuyoruz.

Web adresimiz https://www.yikmaksan.com 'dur bizimle bu web sitesi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.