Zeytinburnu Halı Yıkama

Zeytinburnu Halı Yıkama

Zeytinburnu Halı Yıkama

Zeytinburnu Halı Yıkama Fabrikası

Zeytinburnu halı yıkama fabrikası, uzun yıllardır profesyonel olarak halı, koltuk, yatak yıkama hizmetleri sunar. Teklif almak için hemen bize ulaşın!

Zeytinburnu halı yıkama firmaları arasında kaliteli hizmetin karşılığı olan firmamız yaz kış demeden yılın her mevsiminde halılarınızı yıkamaktadır. Ücretsiz servisimiz ile halılarınız halı yıkama firmamıza getirilerek burada usulüne uygun olarak yıkanmaktadır.

Halılarınız sizden alındığı andan itibaren yıkanıp tekrar kusursuzca geri teslim edildiği ana kadar firmamızın garantisi altındadır. Halı yıkama firmamıza gelip yapılan işlemleri yerinde görebileceğiniz gibi internet sitemizden de firmamız hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

İletişim kısmındaki bilgilerimizden firmamıza ulaşarak güler yüzlü, kibar, işinde uzman, konusunda bilgili müşteri temsilcilerimizden halı yıkama firmamıza ulaşabilirsiniz.

Yıkama işlemi hakkında merak ettikleriniz varsa halı yıkama içeriğimize göz atabilirsiniz.

Leke Çıkarma İşlemi

Yıkanmak için firmamıza getirilen halılar öncelikle özelliklerine göre gruplandırılarak karışmamaları için etiketleme işlemi yapılır. Elyaf ve renk hassasiyeti olan halılar için renk sabitleyici çözelti uygulanır. Bu işlemden sonra yıkama kısmına geçirilir. Yıkama aşamasında en gelişmiş son model otomatik makineler kullanılmaktadır.

Otomatik makinelerde halılar özel bitkisel şampuanlar ile yıkanarak leke ve kir çıkarma işlemleri yapılır. Bu işlem halının gövdesinin yanı sıra halı kenarı, saçakları ve tabanına da uygulanır. Yıkanmakta olan halılar, halı yıkama makinesine tek tek koyulmaktadır. Başka bir halı ile birlikte yıkanma durumu asla söz konusu olmamaktadır.

Bazı durumlarda ne kadar iyi olursa olsun halı yıkama makinaları lekeleri çıkartamamaktadır. Böyle bir durumda karşılaşıldığında halının orijinalliğini bozmayacak ve halıya zarar vermeyecek leke çıkartıcılar ile profesyonel ekibimiz halıya müdahale ederek kesin çözümler bulmaktadır.

Okumaya Devam Et: https://www.hedefhaliyikama.com.tr/zeytinburnu-hali-yikama/