Otomatik Kepenk Sistemleri

Korkutlar otomatik kepenk sistemleri kaliteli kepenk sistemleri ve güvenli kepenk sistemlerimiz ile iş yerlerinizi , evlerinizi güvence altına alın. Motorlu kepenk sistemleri, galvaniz çelik sistemler ve alüminyum sistemler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

 Otomatik Kepenk Sistemleri

Otomatik Kepenk Sistemleri, mevcut en çok yönlü kapı seçeneklerinden biridir; Düzgün dikey açıklıklı ve dahili raysız, düzgün çalışır.

Çelik veya alüminyum dan üretilmiştir , silindir kapağı temel olarak, alüminyum kapı insualtion sunan kapı açma üstünde kendi etrafında rulo olabilir kaburgalar oluşan bir güvenlik önlemi almak için kapıdır.

Korkutlar Otomatik Kepenk Sistemleri

Korkutlar Otomatik Kepenk Sistemleri

Kapı yelpazemiz mükemmel güvenlik seviyeleri, güvenlik, çok çeşitli renk ve kaplama seçeneği, yerden tasarruf sağlayan kaliteler, kendi gereksinimlerinize bağlı olarak çeşitli seçenekler sunabilir ve çeşitli zorlu uygulamalara kurulabilir! 

Bir bakışta faydalar ...

Bir tekerlekli otomatik kepenk sistemleri garaj kapısının en büyük yararı, kurulabileceği uygulama sayısı açısından son derece çok yönlü olmasıdır. Ayrıca, tüm bütçeler, birçok renk seçeneği ve aşağıdakilerin tümü için çeşitli yüksek kaliteli seçenekler var.

Minimum Alan Gereksinimleri

En belirgin şekilde, otomatik kepenk sistemleri garaj kapısı minimum alan gereksinimi gerektirir. Kepenğin dikey açıklığı, sahiplerinin garajlarının ve garaj yollarının uzunluğunu optimize etmelerinin yanı sıra kullanımda iken hiçbir engel olmaksızın doğrudan kapıya park etmelerini sağlar. Açma mekanizması ayrıca, 4x4'ler gibi yüksek araçları, kapının açılmasını ve kapanmasını engellemeden kapının yakınında güvenle park edebileceğiniz anlamına gelir. 

Bir rulo kapının küçük boyutu, perde rulosunun, kapının sınırlı veya engellenmiş tavan boşluğu bulunan yerlere monte edilebileceği anlamına gelir - diğer kapı tiplerinin sunamayacağı bir çözüm. Garip bir şekilde yerleştirilmiş bir sayaç, sigorta kutusu veya garaj kapısı mekanizmalarını engelleyebilecek iç kapınız varsa, o zaman bir otomatik kepenk sistemleri kapısı cevap olabilir.

Ortalama perde merdane boyutu 300mm-350mm çapındadır, bununla birlikte kurulum konumuna ve perde için seçilen malzemeye bağlı olarak bu daha büyük olabilir.

Çoğu kepenk kapısı siparişe göre üretilmiştir ve bu nedenle boyutunuz ne olursa olsun kesin şartnamenize göre sipariş edilebilir. Ayrıca, diğer kapı tiplerinden farklı olarak otomatik kepenğin bir garaj kapısı arkaya veya aralığın önüne yerleştirilebilir!

Stor Kapı Çeşitleri

Otomatik Kepenk garaj kapıları, hem manuel hem de uzaktan kumandalı elektrikle çalışma seçeneğiyle birlikte, yalıtımlı çift cidarlı alüminyum veya yalıtımsız tek cidarlı çelik olarak Türkiye'de mevcuttur. 

Daha fazla bilgi için https://www.korkutlarkepenk.com/otomatik-kepenk/ adresini ziyaret edebilirsiniz.