Otomatik Kepenk

Otomatik kepenk sistemleri, kaliteli sistemler ve güvenli panjur sistemlerimiz ile iş yerlerinizi, evlerinizi güvence altına alın. Motorlu sistemler, galvaniz çelik sistemler ve alüminyum sistemler olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.

 

f:id:interbilgi:20201111040928j:plain

otomatik kepenk

Tüm otomatik kepenk ihtiyaçlarınızın montajı satışı, fiyatı ve detaylı bilgi için iletişim numaramız 0551 147 0810

Otomatik Kepenk Sistemleri – Motorlu Kepenk

Otomatik kepenk sistemleri, birbirine geçmiş galvalüm, galvaniz izoleli ve izolasyonsuz, paslanmaz çelik, patentli alüminyum profiller ve patentli parlak çelik çubuk döner ızgaralardan oluşur. Motorlu kepenkler, sorunsuz süreci ve uzun ömrü desteklemek için güçlü bir şekilde üretilmiştir.

Tüm kapı kategorileri arasında yaygın olarak kullanılan ve yaygın olarak kullanılan otomatik sistemler, motorlu panjurlarımızın figüratif özelliği, kayrak ve kılavuz profil oluşumunda sağlam metallerin kullanılması nedeniyle kazanılan sert montajdır. Bu özellik, hırsızlık, hasar ve doğal afetlere (kasırga, sel, vb) karşı koruma olarak performans gösterir.

Korkutlar otomatik kepenk sistemleri ile kaliteli sarmal kapı sistemleri ve güvenli otomasyon sistemlerimiz ile iş yerlerinizi, evlerinizi güvence altına alın.

Motorlu kepenk sistemleri kullanımı ve müşteri memnuniyetini onaylaması kolaydır. Motorlu otomasyon, panjur ve kapılarımız son teknoloji üretim tesisimizde fabrikada üretilmektedir ve tesis ayda 6000 adet üretme kapasitesine sahiptir.

Uzun yıllardır Korkutlar Kepenk olarak motorlu otomasyon sistemlerimiz tipiktir, yan odanın daha az olduğu ve güvenlik gerektiren durumlar için mükemmeldir.

İşletme ya da mülk girişleriniz için tasarlanan otomasyon sistemlerimiz yapısal açıklığın çok üzerinde bir tavan boşluğuna ihtiyaç duyar. Gücü zarafet ve tokluk ile birleştirir ve hem iç hem de dış uygulamalar için tasarlanmıştır.

Otomatik sistemli panjurlar, birbirine geçmeli Galvalume, Galvanizli İzoleli ve İzolesiz, Paslanmaz Çelik, Patentli Alüminyum profil ve patentli Parlak Çelik Çubuk Haddeleme Izgaralarından oluşur. Motorlu panjurlar, sorunsuz bir işlem ve uzun ömür sağlamak için güçlü bir şekilde yapılmıştır.

Otomasyon sistemlerimiz, müşterinin koşullarına göre veya IS6248’e uygun olarak da planlanabilir.

Tüm kepenklerimiz, güç kesintisi durumunda manuel olarak geçersiz kılma ile güçlü sürüş uzmanlığı kullanarak otomatiktir ve düşük desibel seviyesi ile yoğun, gürültülü ve güvenilirdir.

Hem sanatsal hem de çalışma koşullarını memnun etmek için sınırsız seçenekle maksimum 30.000 mm genişliğe ve 40.000 mm yüksekliğe kadar üretebiliriz.

Okumaya Devam Et: https://www.korkutlarkepenk.com/otomatik-kepenk/